marți, 10 octombrie 2023

Normalitatea tinerilor în drumul spre Altar, "Pre-căsătoria"

 

                                                                        


Pastorul Viorel Iuga despre concubinajul la neoprotestanți, nu este generalizat ca la ortodocși  dar incredibil unii îl practica :

 "Băieții .... vor sa profite , nu vor să-și asume responsabilitați. Atunci profit de tine cam 2-3 ani până obțin cam tot ce doresc , să vorbim deschis că unii nu mai au treabă cu morala cu puritatea sexuală, ei iși permit orice iar în  momentul în care unul din cei doi vor spune ca eu vreau ceva în plus , vreau un legâmânt, vreau o siguranță.....celalat spune : Dar stai domnule ca eu vreau distracție .

Nu toți cei din biserică sunt din biserică ,nu toți care fac pe spiritualii sunt spirituali, noi avem derbedeii noștrii, mincinoșii noștrii, curvarii noștrii, etc, și atunci nu o sa cred că fiecare băiat e un profitor , dar nici nu o sa cred ca toți sunt sfinții de pe lume. Să ținem cont că sunt profitori !..."

Cine a venit din lume în biserică recent și aude astfel de lucruri nu-i vine să creadă că se întâmplă așa ceva la cei care iși spun "copii Domnului"...

Oamenii aștia pâna la urmă sunt așa cum sunt pentru că sunt mintiți că au mântuirea asigurată pentru că au crezut și s-au botezat într-o biserică  neoprotestantă , deși el/ea e pe drumul către iad și îi trage pe  alții după el. Nu exista mântuire fără împlinirea Evangheliei ad-literam care ne spune  că curvarii nu vor moștenii Împărăția cerurilor și la sfârșit va fi o judecată, pentru toți.

Căci toți trebuie să ne înfățișăm înaintea scaunului de judecată al lui Hristos, pentru ca fiecare să-și primească răsplata după binele sau răul pe care-l va fi făcut când trăia în trup.” 2. Corinteni 5:10.

https://www.youtube.com/watch?v=6szuRirZgHI



.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu