marți, 28 mai 2024

Invitație la "libertinism" religios pe malul mării

Dupa ce in  luna mai a inceput cu "Trezirea natiunii" eveniment organizat de Tony Berbece si biserica  Profides pe Arena Nationala  acum la sfarsit de luna nondenominationalii mai fac un pas pentru cucerirea Romaniei , anunta pentru  vara aceasta o conferinta nationala despre  LIBERTATE la Mamaia . 

Acest evenimet este anuntat de nimeni altul decat pastorul Cristian Barbosu de la biserica nondenominationala Harvest , cunoscut de peste 10 ani pentru lupta sa impotriva "legalismului", pentru libertatate si inchinare moderna cu muzica de orice stil inclusiv pop rock pe versuri religioase.

  Cu siguranta la aceasta conferinta la care sunt invitati neoprotestanti din toate cultele organizatorii doresc ca cat mai multi sa se alinieze la noul concept de biserica moderna. Participantii  vor fi instruiti cum sa se elibereze de toate "blocajele" traditionaliste pentru a adopta noul trend  in  "inchinarea contemporana" parte a  teologiei  neo-liberale pe care pastorul Barbosu a adus-o din SUA cu ani in urma si a implemetato in reteaua Harvest . 

Bineinteles Harvest, Vertical, Via si altii din aceasta categorie a  bisericilor moderne (identificate de multi ca cluburi religioase ) care absorb tineretul neoprotestant se inteleg de minune intre ei si isi doresc sa-i adune daca se poate pe toti tinerii pentru a forma comunitatea "inchinatorilor moderni" .

 Acesti profeti mincinosi, adepti ai crestinismului progresist isi invata adeptii ca cine nu accepta si practica asa zisa inchinare contemporana sunt "primitivi ", oameni care traiesc in secolul trecut. Daca crestinii de dinainte de 2010 anul  aparitiei sectei Harvest apoi Vertical au fost "primitivi"  atunci e O.K.  mai bine sa fim primitivi decat lumesti , inselati de Satan. 

                                        Guru" de la Harvest -Vertical             


Decean "rock creștin" creștinism lumesc 






.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu