miercuri, 3 aprilie 2024

Entropia spirituală a neo-protestantismului

 LEGEA ENTROPIEI Entropia este tendinţa naturală de a pierde ordinea


In urma cu cateva zile am postat pe un alt sait un articol despre pastori care vin la biserica si predica la papion, obiect vestimentar intrebuintat de obicei la festivitati somptuoase unde se afiseaza luxul si opulenta (in contrast cu smerenia si pocainta necesara intr-un lacas de cult crestin). Desi am cules si cateva aprecieri pentru postarile de pe facebook au fost si multe critici, atacuri verbale din partea celor cu vederi libertine.

Unii administratori de grupuri au refuzat sa imi publice postarea semn ca am atins o coarda sensibila - dreptul de a fi libertin de a face ce vrei in viata, chiar daca esti " pocait" (cu numele). Este politica care o cultiva si unele biserici neoprotestante.

Zilele trecute am mai publicat un articol chiar pe acest sait in care am comentat un video scurt in care pastorul Cristian Barbosu se plange ca unii fac nazuri in ce priveste unele instrumente precum tobele pe care le numesc "toba diavolului" . Mai spunea pastorul de la Harvest ca tobele erau instrumentul cel mai folosit in Vechiul Testament fiind cel mai des pomenit in psalmi 😀😁😂 .

Probabil pastorul scolit in SUA la institutele lui Rick Warren are alta biblie, pentru ca in biblia Cornilescu sau orice alta traducere cel mai citat instrument este HARFA , tobele fiind mentionate doar de 3-4 ori alaturi de dans , de fapt nici nu scrie tobe in original si toph care este in traducere corecta tamburina pe care evreii o intrebuintau pentru a da ritmul la DANS .

Evreii dansand pe ritmul tamburinelor


Si de data acesta publicarea pe facebook a articolului despre Cristian Barbosu si tobe a fost criticata cam de aceiasi care sustineau papinul la pastori si din nou a fost respins de unii administratori de grupuri de pe facebook care simpatizeaza cu pastorul de la Harvest si devierile sale de sorginte americana..

Poate pe undeva este normal ca tanara generatie sau altii mai putin tineri care au crescut in ultimii 10-12 ani cu bateria de tobe in biserica de-a dreapta anvonului sa nu accepte sa se puna in discutie un drept castigat- dreptul "de a se simti bine" in biserica pe motiv ca in acest mod " il lauzi pe Domnului". Acestia privesc catre pastorii care au promovat aceste lucruri ca la niste izbavitori care le-a adus fericirea si implinirea sufleteasca. Bietii de ei erau frustrati ca cei din lume aveau atatea posibilitati de distractie si libertati si ei erau suspusi atator restrictii .

Acestia nici un moment nu s-au preocupat sa afle care este de fapt adevarul in ce priveste " muzica contemporana" cand si cum a aparut tobele in biserica si de ce timp de aproape 2000 de ani Biserica lui Hristos le-a respins!

Jurnalistul Robert Turcescu intr-o emisiune TV cu Cristian Terhes afirma recent ca actuala generatie are tendinta de a accepta orice ciudatenie sau anormalitate chiar si LGBT , transgenderismul nu este considerat ceva anormal ci doar poate putin exagerat. Fix la fel sunt si neoprotestantii, noua generatie nu are preocuparea de a separa binele de rau ci sustin pe cei care le ofera mai mult ce place firii pamantesti. .

Si ne-am intors la Entropia Spirituala


"Fiecare generaţie este mai rea decat precedenta... Fiecare generaţie este mai rebelă si caută să se indeparteze mai mult de Evanghelie si de Biserica autentica cea din primul secol.

De altfel teoria degenerării spirituale entropice  nu este nouă , e veche de când lumea.

Horaţiu  spunea: “ Părinţii noştrii erau mai prejos decât bunicii ,noi preţuim mai prejos decât dânsii şi vom lăsa nişte urmaşi mai ticăloşi decat noi."


Si un video despre cum te duce "Harvest-ul" american in extaz


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu