vineri, 11 august 2023

Crima de la Mangalia și creștinii de 2000 de ani

 


Presa , televiziunile au prezentat cazul  Alinei  ucisa de colega ei Loredana ca o imensa tragedie, cum a fost posibil ca o tanara de 18 ani sa-si ucida cu sange rece colega si prietena de-o viata dintr-o cearta. Motivul aparent al discordiei ar fi fost un baiat (sau mai multi) desi presa o prezinta pe Alina ca pe o "sfanta"  nu uita sa adauge ca sfanta avea si un iubit fapt care pune sub semnul intrebarii presupusa sfintenie . 


Dupa cum este cunoscut in mediul ortodox si nu numai, a avea un prieten si iubit echivaleaza cu o relatie intima (sexuala ) intre cei doi, cam asta se intampla in majoritatea cazurilor. Iar concubinajul care nu inseamna neaparat ca locuiesc permanent impreuna, este in termeni scripturali curvie, iar unde este duhul de curvie acolo joaca dracii pe masa . Este suficient sa permiti unui demon sa intre in viata ta ca ti-ai umplut casa de draci , iar Loredana se pare ca era pe aceliasi drum, avida dupa barbati , daca ti-ai deschis usa catre lumea intunericului acesta te va controla. Iar finalul celor care merg pe acest drum va fi inevitabil iadul , cu atat mai mult cand te-a prins nepregatit .

Cam asta ofera "crestinismul de 2000 de ani " libertati fara limita si si implicit usa larg deschisa duhurilor  de orice fel. Prin contrast crestinismul Scripturii ne impune pocainta si o viata noua in Hristos, in care sa nu permiti nici unui pacat sa intre in viata ta, si dracii vor sta la distanta si nu vor mai avea nici o putere in viata ta. Altfel orice va fi posibil iar cazuri de acest fel cu crime motivate de conflicte amoroase sunt relatate aproape zilnic in presa si la  TV, fiind o consecinta a unei vieti traita departe de Dumnezeu.


https://crestiniiazi.wordpress.com/inima-omului/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu